Garage Fix en Service
/

Uw auto, onze zorg

 

INFO 

Fix en Service is een garagebedrijf waar u met uw auto terecht kan voor al uw reparaties en onderhoud werkzaamheden. Wij zijn actief sinds 2008 en hebben in bijna 12 jaar tijd al heel wat klanten van dienst mogen zijn.

Van het vervangen van uw remblokken tot het vervangen van een complete motorblok, bij Fix en Service is het allemaal mogelijk. Bij ons staat u als klant altijd centraal. Wij bieden u een hoge service tegen lage prijzen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op met ons, per email of telefoon.


REPARATIE EN ONDERHOUD

Als uw auto kapot gaat is dat altijd heel vervelend. Niet alleen omdat u niet meer mobiel bent, maar ook omdat dit vaak een kostenpost is die u onverwachts moet maken. Wij zorgen ervoor dat uw auto weer zo snel mogelijk de weg op kan en dit tegen eerlijke prijzen.

INSPECTIES EN CHECKS

Gaat u op vakantie of gaat u de auto verkopen? Laat een check uitvoeren bij ons en u weet in wat voor staat uw auto is. Wij bieden u een vakantie, winter of zomer check al aan voor 15,- euro. 

AIRCO ONDERHOUD

Wij kunnen uw airco vullen en reinigen. Regelmatig reinigen voorkomt nare geurtjes en vertraagd de aangroei van nieuwe bacterieen, Airco vullen kan al vanaf 90,- euro, Reinigen kan vanaf 30,- euro. Combineer dit en ontvang een extra korting.

BANDEN NIEUW EN GEBRUIKT

Wij hebben banden voor ieder budget. Zomerbanden, winterbanden of 4 seizoenen banden, wij leveren het u tegen de laagste prijs. Heeft u eigen banden die u wilt laten monteren en balanceren? ook dat is mogelijk.